La Bruschetta is lekker Napolitaans


Geplaatst in Eten & drinken | Tags: , , | 1 reactie

la-bruschetta1.jpgAfgelopen donderdag waren we in de loop van de avond in Scheveningen en wilden we de vis bij Simonis eens proberen. Maar helaas waren ze al gesloten om 21h15, waardoor we iets anders moesten zoeken. Uiteindelijk, om kwart voor tien, bij La Bruschetta in Den Haag terechtgekomen. Ik had eerst amper door dat het een Italiaans restaurant was, dat werd me pas duidelijk toen ik de menukaart zag. Overigens zijn ze volgens de meneer die ons bediende (samen met zijn -waarschijnlijk- dochter) niet Italiaans, maar Napolitaans. Het interieur van het restaurant zag er heel nieuw en verzorgd uit met comfortabele, leren stoelen.
Ik heb gekozen voor de ‘farfalle al salmone’, voorafgegaan door een romige Tomatensoep. Amélia had zin in het hoofdgerecht (kalfsvlees) uit het maandmenu en ze vonden het prima dat ze dat los wilde bestellen. De gerechten zagen er net zo goed uit als ze smaakten en ook de salade was erg lekker. Vooral de courgettes waren heerlijk. Het leek alsof er een zweem kaneel in zat, maar het was een ander kruid waarvan ik de naam niet meer weet.
Al met al een prima Italiaans Napolitaans restaurant, waar je relaxed en lekker kunt eten en ook iets later op de avond nog welkom bent.

Cijfer: 8

Door op 30 juli 2007

Deel dit artikel met anderen