Kerstcadeau: iPod Nano


Geplaatst in Gadgets | Tags: , , | Geen reacties

iPod Nano in het zwart Zo. De Kerstdagen 2006 zitten er weer op! We kunnen ons met z’n allen weer vol overgave storten op de diëten om de extra kilo’s er snel weer af te krijgen. Natuurlijk kan iedereen weer gewoon aan het werk en kunnen we nu gaan genieten van de kerstcadeau’s.
Ik ben heb zelf een prachtige, zwarte iPod nano met 8 GB geheugencapaciteit gekregen. Ik had hiervoor al een iPod mini, maar nadat die een paar keer op de grond was gevallen, was daar geen muziek meer uit te krijgen. Dus was het tijd voor een opvolger. Gelukkig heeft de kerstman dat goed gezien en mij de nano cadeau gedaan. Wat is dat ding ongelooflijk plat! Je hebt echt het gevoel dat je hem zo doormidden breekt, maar hopelijk valt dat in de praktijk mee.
Ook deze keer viel het me op dat Apple de producten zo ingenieus en vindingrijk weet te verpakken. De nano zit in een heel klein kunstof doosje, waarin die iPod vervolgens weer is vastgeklemd aan een dun, flexibel stukje kunstof. En daarachter zitten dan nog het oortelefoontje en de USB aansluiting. Erg creatief allemaal. Ik vraag me altijd af of ze daar apart personeel voor hebben. Vast wel…

Door op 27 december 2006

Deel dit artikel met anderen