Kaal of kammen?


Geplaatst in Lifestyle | Tags: , , , | Geen reacties

Nuskin Galvanic Spa - stimuleert haargroei en vermindert rimpelsZoals iedereen die me kent, of die me eens heeft gezien al weet: ik ben kaal. Of eigenlijk heb ik de natuur een handje geholpen door alles dat nog niet kaal was ook maar te verwijderen. En ik vind het prima zo. Want kaal worden is erg vervelend, kaal zijn niet.

Aangezien ik inmiddels een tijdje met eigen activiteiten bezig ben op het gezondheidsvlak onder de vlag van Nuskin, zag ik dat ze een product hebben dat helemaal geweldig is: de Galvanic Spa. Het is een klein apparaatje, zo groot als een mobiele telefoon, waarmee je de huid kunt behandelen tegen rimpels en cellulitis en als een soort ‘rimpelstrijkijzer’ werkt maar dan met galvanische stroom en zonder hoge temperaturen. Erg interessant voor voornamelijk mijn vrouwelijke klanten maar voor mij op dit moment niet nodig. Echter, een andere toepassing van de Galvanic Spa is dat het met hulp van specifieke producten (Nutriol) de haargroei kan stimuleren. En daar zijn al hele goede resultaten mee geboekt. Nieuwsgierig als ik ben, en omdat het belangrijk is dat ik de producten ken, wilde ik dat wel eens gaan proberen. Dus nu ben ik een ruim een week geleden begonnen met de behandeling van mijn kale knar om te kijken of er nog iets op wil groeien…
Wordt ongetwijfeld vervolgd!
Wil je meer weten over de Nuskin Galvanic Spa II? Stuur een mailtje via Actief Leven en ik neem zo spoedig mogelijk contact op voor een demonstratie.

Door op 16 oktober 2006

Deel dit artikel met anderen